Klank

Tijdens een klank- en energiesessie wordt gewerkt met klankschalen. Deze zuivere klanken werken helend voor lichaam en ziel en hebben een positief effect op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Elke sessie start met reiki. Dit is een zachte massage die de helende krachten van het eigen lichaam opnieuw doet stromen. Dit gebeurt op de kledij.

Zuivere klanken van unieke Tibetaanse klankschalen, klokkenspel, oceaan drum, aangevuld met klanken van harp, dwarsfluit, indiaanse fluit, engelenklokjes, happy drum, regenstok, kwakende kikker, ... zorgen voor ontspanning en een helder bewustzijn.

Resultaat

Klank brengt naast rust ook bewustwording van de spanningen die vast gehouden worden in het lichaam. Deze herkenning zorgt er voor dat de spanning op een gezonde manier kan losgelaten worden.

  • Diepe rust
  • Ontspanning in het ganse lichaam
  • Ondersteuning bij stress
  • Warme en zorgzame aandacht voor wat is
  • Nieuwe inzichten

Doelgroep

• Voor al wie meer rust in haar/zijn leven wenst te integreren

 

Prijs voor sessie 1u15min

Voor lage en midden inkomens 60 euro en voor hoge inkomens 90 euro.
Inclusief positief energetisch geladen ruimte, tasje thee, water, gepaste aura-soma, gecertificeerde begeleiding, behandeling op maat, ruime variatie aan klankschalen en instrumenten. Factuur, mocht je dit wensen.

Maak een afspraak via anne@klankenkleur.net

 

Indien mogelijk worden de sessies in open lucht gegeven!!

Klank in combinatie met Reiki is ook een aanrader! ik schrijf er binnenkort meer over!