Stoppen hoe doe je dat?

18 april 2017

Zes weken weg geweest.

Terug Thuis.

Sinds vandaag ook terug school voor de kinderen.

en ik

ik loop al de ganse ochtend en middag – het is nu al bijna 14.30u – rond als een kieken zonder stok – weet je wel?  Vuilbak buiten gezet, oh ja ook nog de vuilnisbak van onder het buro meenemen; antwoorden op mailtjes, UCLL schrijven dat Zinvol Tekenen heel breed is en dat ik daar veel cursussen wil en kan over geven; naar school om kinderen terug in te schrijven; ons moeke belt om te vragen hoe het was deze eerste morgen terug naar school; Lieselotte vertellen dat ik volgende dinsdag graag terug kom tekenen met de kinderen van haar klas; telefoon van Chri met de vraag of ik iets meer weet over de Equadoriaanse leerkrachten die op bezoek komen en blijven logeren; …

je kent het

allemaal dingen

doen met een speedy tempo in je hoofd en met hartslag van meer dan 100 km per uur, zo voelt het

je beseft het

 

en ja ik zou wel willen wandelen met Sigrid, zal me rust geven en het zou me zeker goed doen

maar ja die was moet nog opgehangen worden en er moet ook nog een andere was en er moeten nog boodschappen gebeuren en ja dit en dat nog .. en al mijn plannen en wat met de nieuwe dingen die ik wil organiseren

je kent het

allemaal to do en zeker toch plannen en

 

STOPPEN ! Hoe doe je dat?

Als je hoofd vol zit en je hart op hol slaat!

en ja natuurlijk: bewust ademen is stoppen

en zelfs dat lukt niet

 

ik weet dat natuurlijk, maar nu doen, oh nee, … laat me er zelf niet aan denken !

buiten bewegen, oh ja

oef toch mezelf ‘gedwongen’ buiten een tas soep te eten – 5 min – zeker niet meer – heb ik buiten gezeten en dan weer rondhollen en hossen, van boven naar beneden en terug naar boven en van het buro naar de kelder en

je kent het

 

STOPPEN ! Hoe doe je dat?

als je hoofd op hol slaat en je hart je geen tijd gunt

 

en dit oh ja, en dat oh ja en dat oh ja … super ja moet ik doen!

is het de tas koffie die ik gedronken heb, de angst om stil te staan …? maakt niet uit!

 

Nu lukt het me niet om te stoppen

en Wat dan Nog?

oef !!

 

Zin om een klanksessie bij te wonen ?

Plantenmuziek horen individueel op jouw maat?

Of Tekenen om tot rust te komen?

WELKOM !

een berichtje    en we spreken af wat kan    anne@klankenkleur.net

Geef een reactie