Damanhur, 13 maart 2017

Wat een inspirerende plek! Beelden van allerlei continenten zoals menhirs, Egyptische beelden, metershoge maskers van Romeinse soldaten, Griekse mythologische figuren staan tussen bomen die vereerd worden, labyrinten en vuurplaatsen. Een open tempel geeft aan dat alle religies welkom zijn en voor elk element is er een altaar gebouwd. Zo is er een fontein in een bassin met griekse goden, een moedergodin en een kelk voor de aarde, een houten draak en voor mij nog een wirwar aan paadjes.

De lente is hier al volop aan de gang. Heerlijk om de bloesems te zien, een eerste bij en een hommel die zich te goed doen aan viooltjes. Licht gele sleutelbloemen al over, krokussen en paaslelies volop. En de zon, ja de zon in ItaliĆ«, die schijnt van ’s morgens vroeg! Heerlijk !

Al goed gewerkt. Cursus aan het brouwen in verband met natuurconnectie. Dit lijkt de plaats om het te doen !

One thought on “Damanhur, 13 maart 2017

Geef een reactie